PDA

Zobacz pełną wersję : NaviExpert



arczi3
01-01-2013, 19:36
Witam założyłem ten wątek bo mam kontakt z osobą z tej firmy i w razie potrzeby mogę się z nią skontaktować jak by powstały jakieś problemy, proszę zadawać pytania będę na nie odpowiadał :)


Tutaj jest strona główna :

http://www.naviexpert.pl/

wilu117
01-01-2013, 23:09
No to pierwsze pytanie, ile to pobiera danych z internetu w trakcie powiedzmy 2h jazdy.

rafantek
01-01-2013, 23:24
mało :)
mam pakiet 200MB chyba (musze sprawdzic) i nigdy nie zeżarłem go, jak ci zalezy to po lodzi moge wlaczyc i sprawdzic

arczi3
02-01-2013, 07:38
No to pierwsze pytanie, ile to pobiera danych z internetu w trakcie powiedzmy 2h jazdy.

Jest licznik i pobiera w kilogramach, zerknę to dolanie napiszę.

---------- Post added at 08:34 ---------- Previous post was at 06:45 ----------

Przed chwila patrzyłem, na przejechane 7236 kilometrów łącznie ( czyli pobrał i wysłał ) 100289 kb.

Na pewno było by mniej ale nieraz po mieście wybieram inna trasę a to sie łączy z aktualizacja trasy i łączeniem się z netem ale według mnie i tak to jest mało.

---------- Post added at 08:38 ---------- Previous post was at 08:34 ----------

Jeśli wyłącz się funkcję " of trafik " ( źle napisałem ) to będzie jeszcze mniej ale nie będzie cię informować o korkach, wypadkach, kontrolach drogowych :), foto pstrykach.

wilu117
02-01-2013, 09:12
W takim razie niewiele. Niedługo przetestuję ten program.

arczi3
02-01-2013, 09:40
W takim razie niewiele. Niedługo przetestuję ten program.
Polecam,jestem bardzo zadowolony z tego że tak

---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

śmiga na telefonie

adela
02-01-2013, 14:46
Fajna bo aktualizuje się i omija korki..
W Wawie to dosyć istotne jest :)

dziadek
02-01-2013, 14:50
ja tez używam czasem, także moge polecić,
udało mi sie ustalic nawet pozycje z dokladnościa do paru metrów

GrzegorzG70
02-01-2013, 16:07
Ja korzystam już 2 lata i jestem bardzo zadowolony
to w tej chwili najlepsza nawigacja. Bardzo szybko
dodawane nowe drogi, idealna do omijani korków.
Polecam wszystkim

wilu117
02-01-2013, 18:59
Się sprawdzi jak tylko się trafi jakiś wyjazd.

adela
04-01-2013, 12:42
bo mam kontakt z osobą z tej firmy

..to załatw nowe kody :)

arczi3
04-01-2013, 12:49
bo mam kontakt z osobą z tej firmy

..to załatw nowe kody :)

Już załatwiłem :)

Trza było na Wigilię przybyć :)

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

Jeszcze do tego jak podam dane osoby która dostała ode mnie koda to dostanie 50 punktów :)

adela
04-01-2013, 14:03
Już załatwiłem

Trza było na Wigilię przybyć

Yhy..




Jeszcze do tego jak podam dane osoby która dostała ode mnie koda to dostanie 50 punktów

W jakiej to loteriadzie przysługuje? :)
Oby nie w drogówce :))

Domelo
04-01-2013, 16:35
proszę zadawać pytania będę na nie odpowiadał

czy ten kod aktywacyjny ma jakąś datę ważności?

arczi3
04-01-2013, 16:47
proszę zadawać pytania będę na nie odpowiadał

czy ten kod aktywacyjny ma jakąś datę ważności?

nie , jest bezterminowy

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:47 ----------


W jakiej to loteriadzie przysługuje? nie, każdy dostał za free :hmm:

adela
04-01-2013, 16:49
Już załatwiłem

To załatw jeszcze nowsze :)

Domelo
04-01-2013, 17:03
nie , jest bezterminowy

Dziękuję :)

arczi3
04-01-2013, 17:04
Już załatwiłem

To załatw jeszcze nowsze :)

:hehe:

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:04 ----------



nie , jest bezterminowy

Dziękuję :)

no problemo :skromny:

adela
04-01-2013, 17:47
http://img72.imageshack.us/img72/6753/screenshot2013010417432.png
http://img12.imageshack.us/img12/5293/screenshot2013010417433.png
http://img825.imageshack.us/img825/4549/screenshot2013010417434.png
http://img197.imageshack.us/img197/4549/screenshot2013010417434.png
Nie ma innych okien Arcziowy..
Namacane z klopa..

arczi3
04-01-2013, 18:06
www.getne.pl


wpisz bezpośrednio w tel. ten adres i pobierz wesje 8.1 , powinna się sama nadpisać .

adela
04-01-2013, 19:09
Poszło :)

Namacane z klopa..

arczi3
04-01-2013, 19:17
Poszło :)

Namacane z klopa..

no to extra :bigok:

wilu117
04-01-2013, 19:44
Zainstalowałem dziś.
Ulica na której mieszkam nie posiada nazwy....
Jest może gdzieś możliwość aby ustawić sobie lokalizację domową, tak że potem jak skądś wracam to klik i już mnie prowadzi do domu ?

arczi3
04-01-2013, 19:57
tak, możesz zrobić adres w ulubionych, i wtedy adres będziesz miał z inną ikoną a jak go wciśniesz to rozpocznie wyszukiwanie trasy do domu :)

jeśli zgłosisz np. roboty drogowe na emaila przyjedzie ci powiadomienie że złożyłeś zgłoszenie robót drogowych w danym miejscu i na kompie mozesz dokładnie opisać dane zgłoszenie z edycją drogi , od kiedy do kiedy remont , jak jechać , jak nie jechać , brakujące nazwy ulic itp.

maciek666157
11-01-2013, 19:18
Na stale to każdy by chciał;-)
Nawi jest świetna.używalem różnych...ta bije wszystkie na czaszkę.i nie ma problemu z aktualizacja...
Ale nie dam tyle kasy,jak włączał raz w miesiącu.lepiej backup tela:)

Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk

MarekPrint
21-01-2013, 22:03
Arczi - podkleiłem temat, jest na czasie kart zniżkowych , to żeby nie uciekł.

arczi3
21-01-2013, 22:41
Arczi - podkleiłem temat, jest na czasie kart zniżkowych , to żeby nie uciekł.

Ok dzięki :)