PDA

Zobacz pełną wersję : [MkII] Navi



Czacha
01-06-2006, 00:17
Jakie navi z kolorowym ekranem do mkII zamiast radia , żeby była mapa Polski.

STraits
01-06-2006, 00:44
zapomnij. Możesz szukać VNR9000, ale mapy Polski nie ma. I koszt powyżej 1200 i to zdrowo powyżej 1200 PLN. Najlepsze rozwiązanie to iPAQ + automapa.

Aha - jak chcesz to mozesz wstawić navi MFD, ale czeka Cię rozcinanie przedniego plastiku i rezygnacja z przycisków które są pod radiem. Brakuje 0.8 cm żeby się zmieściło na wysokość.

Czacha
01-06-2006, 01:00
No właśnie dostałem rozmiar i kiszka rzeczywiście brakuje 0,8 cm i to jest ból.Z przycisków nie moge zrezygnować bo wszystkie 4 są używane.A nie da sie te 0,8 cm zeszlifować z plastiku navi.

Chodzi mi o to http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=104643605
bo gość dał dobrą cena tylko czy da sie to upchnąć :(

STraits
01-06-2006, 01:06
Jak zeszlifujesz 0.1 mm to stawiam :beer: Poszukaj navi MFD do Audi. Tam więcej jest do zeszifowania... ale i tak nie wejdzie ;)

Czacha
01-06-2006, 01:12
To niestety można tylko wepchać tą z zielonym ekranikiem oj niedobrze.
A coś alternatywnego w tych granicach , co byś polecił ??

A i czy jest sens zakładać FORD 9000 VNR

STraits
01-06-2006, 11:44
Nie ma sensu zakładać 9000 VNR chyba że przeprowadzasz się do Francji, albo krajów Beneluxu ;)