PDA

Zobacz pełną wersję : [Gadki]Kłopocik z navi



Kafar
30-10-2008, 22:40
Se chciałem dzisiaj potestować a tu francę włączam i wyskakuje białe tlo i nie można wykryć GPS. Na Automapie się tak dzieje, na MapaMap działa normalnie. Co to może być??

rc23
30-10-2008, 22:46
cokolwiek :hehe:
resecik?

Kafar
30-10-2008, 22:56
cokolwiek :hehe:
resecik?

Chyba trzeba ustawic port. Ale za cholere nie mogę znaleźć opcji w Lark 35.0 gdzie to się robiło---a kiedyś to robiłem. :wall:

rc23
30-10-2008, 23:03
port to w ustawieniach AM w zakładce GPS

Kafar
30-10-2008, 23:15
Qrde. Nie ustawie bo nie wjedę:/ A w MapaMap wiesz może gdzie są te porty? bo w ustawiniach ich nie widzę...

rc23
31-10-2008, 00:02
nie, nie miałem MM
reinstal? podłącz do kompa i zainstaluj jeszcze raz AM