PDA

Zobacz pełną wersję : ramka z logo..



mengel
28-02-2009, 01:18
chcialbym takze ramki z logo jak to zalatwic?lubuskie

szwagier
28-02-2009, 01:35
Kontaktuj się z najbliższym KR-em

W razie kłopotów wynikających z ostatnich zmian daj mi znać na PW. Coś poradzimy :bigok:

mengel
28-02-2009, 01:46
ok najblizszy to zach-pomorskie?

MacieqZST
28-02-2009, 10:19
Bliżej będziesz miał kolegę NEO_PN

mengel
04-03-2009, 08:34
neo pn nie odpowiada!

grzegorz16v
12-03-2009, 21:54
właśnie też chciałbym nabyć takie ramki także lubuskie

Raz
18-03-2009, 21:21
to ja tez sie przylacze- woj.slaskie

YatZeck_Wawa
18-03-2009, 21:30
Odpowiedzią na Wasze jest spojrzenie na http://www.mondeoklubpolska.pl/modules.php?name=Ekipa i tam grupa "koordynatorzy regionalni". Tak, żeby nie szukać za długo.
Y.

atik
27-05-2009, 11:20
Witam a kto posiada do nabycia drogą kupna ramki w Warszawie? Może na cykliczny spocie MKP, który odbędzie się - jak dawniej ;) - w czwartek, 28 maja w Cafe Grappa (ul. Górczewska róg Prymasa 1000-lecia) ktoś będzie posiadał komplecik 2 sztuk?

dlugi64
27-05-2009, 16:17
atik - na spotowym sie zapowiedz to może który tam weźmie ze sobą.

gefraiter
13-09-2009, 13:42
czy mógłby ktoś zaprezentować jak wyglądaja ramki?

DonBolano
13-09-2009, 18:02
O tak:

http://images38.fotosik.pl/151/c1c37bae4737719bm.jpg (http://images38.fotosik.pl/151/c1c37bae4737719b.jpg)

Gienions
14-09-2009, 17:27
Jak mogę zdobyć takie ramki? Można je kupić?
Bardzo się mi podobają :metal2:
Poradzcie .... jestem z Nowego Sącza :glupi:

fxxx
14-09-2009, 18:03
Jak mogę zdobyć takie ramki? Można je kupić?
Bardzo się mi podobają :metal2:
Poradzcie .... jestem z Nowego Sącza :glupi:

jak co to dwa komplety slac do sacza :) mys ie juz dogadamy

DonBolano
14-09-2009, 18:06
Pogadajcie z Koordynatorem Regionalnym z Waszego regionu :)

gefraiter
14-09-2009, 18:48
Jak mogę zdobyć takie ramki? Można je kupić?
Bardzo się mi podobają :metal2:
Poradzcie .... jestem z Nowego Sącza :glupi:

jak co to dwa komplety slac do sacza :) mys ie juz dogadamy

jak juz wysyłać ................. to 3 komplety do nowego sącza

fxxx
14-09-2009, 19:36
dobra, to pisac, ja zamawiam :)

gefraiter
15-09-2009, 22:49
dobra, to pisac, ja zamawiam :)

widze ze jestes z nowego sacza
jak bedziesz zamawial ramki to dla mnie tez zamów jeden komplet

Krzychu32
16-09-2009, 07:25
Panowie proszę się skontaktować ze swoim KR-em w sprawie ramek ,tu macie spis KR-ów ;) http://www.mondeoklubpolska.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=60481