PDA

Zobacz pełn± wersję : Radio



Przemek
25-03-2005, 23:07
Czy radio z MKIII pasuje do MKII

Chodzi mi dokładnie o taki model http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45684083

Moze kto¶ juz sprawdzał ???

szczerba
25-03-2005, 23:13
Niestety nie pasuje takie radio do MkII :(

krzys-68
26-03-2005, 15:06
Czy radio z MKIII pasuje do MKII

Chodzi mi dokładnie o taki model http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45684083

Moze kto¶ juz sprawdzał ???Nawet do pierwszych wersji MKIII tez nie,dopiero mod.2004 bedzie o.k..Ciekawe komu zgin±l :)

Fredee
26-03-2005, 16:00
ee tam zaraz niepasuje....konsolę się odpowiednio przerabia, onszywa skóra tu i ówdzie i pasuje.....tylko kolorystyczniemoże nie pasować..:)
:bigok: :banan: