PDA

Zobacz pełną wersję : [MkII] alpine CDE-120R a sterowanie z kierownicy.



kk
04-09-2011, 11:25
czy do tego radia da sie podłaczyc sterowanie z kierownicy za pomoca takiego adaptera:

http://allegro.pl/ford-alpine-sterowanie-radiem-z-kierownicy-lodz-i1783717760.html

na razie czekam na radyjo ale moze ktos wie :D

Gligi
05-09-2011, 19:55
Powinno, o ile radio ma wejście do sterowania. Jednak najlepiej poprostu zadzwonić, lub napisać do typa co wystawia aukcję.
Pozatym chwile rozglądałem się i nie znalazłem zadnej informacji na temat mozliwości podłączenia fabrycznego sterowania.

Fred.X
08-09-2011, 09:12
musi być z tyłu wyjście na minijack