+ Odpowiedz w tym wtku
Poka wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1
    liber321
    Go

    [NAWIGACJA] problem z woeniem pyty

    Witam Wszystkich,

    Jestem szczesliwym posiadaczem Mondeo MKIII z nawigacja Denso. Pewnego pieknego, cieplego dnia zachcialo mi sie sprawdzic dzialanie nawigacji, wiec czym predzej odkrecilem oslone zmieniarki i moim oczom ukazal sie naped DVD. Probuje wlozyc plyte, no i.... nic. Nie da rady. Probowalem rozne kombinacje: bez kluczyka w stacyjce, z kluczykiem w stacyjce (pozycja 0), z kluczykiem w stacyjce (pozycja 1), przy wlaczonym silniku i dalej nic.... Plyty w srodku nie ma, bo fabryczna jest w schowku a prad dochodzi, gdyz slychac, jak cos tam mieli.
    Z gory dzieki za pomoc

  2. # ADS
    Reklama
     

  3. #2
    Zielony listek Awatar hercin
    Model
    Kombi 2011
    Silnik
    2.0 TDCi 163 KM
    Opis
    Mondeo IV
    Od
    28 Jan 2009
    Mieszka w
    Tarnowskie Gry
    Skoro co tam mieli moim zdaniem co tam jest.
    Moe poprzedni waciciel wpakowa tam inn pyte.

  4. #3
    liber321
    Go
    No cisnalem kilka razy na guzik wysuwania plyty i nic nie wyskoczylo...

  5. #4
    Administrator Awatar Netoper
    Model
    By MKII
    Silnik
    2.5 PB+LPG
    Od
    26 Apr 2007
    Mieszka w
    Warszawa
    No to albo tacka si zaklinowaa albo przycisk od wysuwania nie dziaa.
    Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolno wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolnoci po wypowiedzi.

  6. #5
    Zielony listek Awatar hercin
    Model
    Kombi 2011
    Silnik
    2.0 TDCi 163 KM
    Opis
    Mondeo IV
    Od
    28 Jan 2009
    Mieszka w
    Tarnowskie Gry
    Wymtowa, rozkrci, zobaczy.
    Nic innego nie pozostaje

Podobne wtki

  1. problem z DENSO- nie widzi pyty
    By Kedzier in forum Nawigacja
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 05-08-2012, 02:52
  2. problem z nawigacja
    By RaFi_mk2V6 in forum Nawigacja
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 29-10-2011, 21:48
  3. [Nawigacja]problem z fotoradarem
    By blady1 in forum Nawigacja
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 26-02-2010, 15:44
  4. [Nawigacja]navisystem problem
    By mark-75a in forum Nawigacja
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 21-07-2008, 11:19
  5. [MkIII] [Problem] Nie dziaaj przegrywane pyty z Navi w Bla
    By Camel in forum CarAudio
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 25-05-2006, 22:02

Uprawnienia umieszczania postw

  • Nie moesz zakada nowych tematw
  • Nie moesz pisa wiadomoci
  • Nie moesz dodawa zacznikw
  • Nie moesz edytowa swoich postw